Tuesday, April 4, 2023

Essentials of Magento Webshop Development forklaret af det danske webbureau Pincreate

Magento er en af de mest effektive open source-platforme i verden til udvikling af e-handel og indkøbsvogne, som roses for sin brugervenlighed og meget praktiske funktionalitet. Med over 11% af de danske e-handelsvirksomheder, der kører på Magento-sites, pr. april 2019, er det i dag en blandt de tre største webshop-platforme i Danmark sammen med PrestaShop og Shopify.


Så det er måske en god beslutning, hvis du skal stole på Magento-platformen til at være drivkraften bag din online forretning. Men ifølge det danske webbureau Pincreate er det to forskellige ting at vælge en hjemmesideplatform og essentialisere hele online forretningen. Her er nogle af de bedste praksisser for nye og genopståede webshops, som de bør udnytte, når de arbejder med Magento.


Start med det grundlæggende, nedbringe jargonen


Magento tilbyder enorm fleksibilitet og designdynamik på tværs af de forskellige bølgelængder af applikationen, lige fra design af produktkataloger, call to actions til kreativt salgsfremmende indhold og aktiviteter, alt sammen tilgængeligt på open source. Den er bygget på PHP, hvilket giver fremragende skalerbarhed og brugervenlighed.
Dette kan både komme som en fordel og en ulempe, hvilket afhænger af, hvordan du bruger det.

Det er på grund af lagene af kodning og komplekse systemer, der gør denne platform meget af et tids- og pengekrævende projekt. Frond-end-webstedet vil sandsynligvis være langsomt, hvis det bliver for omfangsrigt.
Minimalistiske hjemmesider er det bedste, ikke kun for Magento webshops, men også for den generelle brug af en hjemmeside. De rene og enkle layouts kan opnå en vellykket kundelivscyklus.


Du vil have et voksende katalog, så koncentrer dig om det, sammen med et skarpt kassesystem. En sikker og enkel betalingsgateway er vigtigere end designjargon, og automatiske promokodefelter er virkelig moderne lige nu, så det skal du have.

Få den bedste mobiloplevelse på plads


I dag er mobiler ensbetydende med masserne, og det er afgørende for e-handelsvirksomheders bæredygtighed. Faktisk har Danmark verdens højeste smartphone penetration på 77%, hvor de fleste danske købere vælger at betale via Dankort.
Så at have strømlinede, eksklusive mobiloplevelser med høj skalerbarhed er det mest værdifulde at have for e-handelssider.

Det er sikkert at sige, at sites med høj-fidelity mobile oplevelser skærer glas med bedre indtryk og bedre konvertering end sites, der tager tid, har fejl i orientering eller funktionalitet. Hvis du ser den lavere konverteringsgrad som et tab, tager du ikke fejl.

Det er godt at træffe et valg. At træffe en beslutning er større.


Når vi runder værdierne og budene i Magento af, er det nu tydeligt, at denne platform har nogle elementer, der kan forstyrre dine mål om at skabe et robust websted fyldt med en masse indhold.
Magento giver store muligheder for vækst for nye og nye virksomheder eller små organisationer samt for at opretholde værdierne for store virksomheder og etablerede brands.

Ifølge eksperterne hos Pincreate Web Development Agency Copenhagen har Magento-projekter brug for meget højt profilerede udviklers færdigheder, og det er ikke vejen til at nøjes med mindre. Derfor kan det være ret dyrt for små virksomheder.

Du har mange valgmuligheder, men du har virkelig brug for er at træffe en beslutning om forretningsmål, og de elementer, som du skal have på din hjemmeside. Gå ikke på kompromis. Du behøver ikke at forme dit websted efter Magentos favoritter for at høste fordelene ved det, der er masser af andre muligheder. Så tag din beslutning først.

Hvis du f.eks. ønsker at vise "demoversioner" af software, f.eks. spil, eller give et eksempel på en bog, ønsker mange arkitekter at tilføje 3D-tegneblokke til deres websteder, og ejendomsselskaber og møbelforretninger ønsker at have det trendy 3D-visualiseringskoncept på deres websteder.

Alle disse ting kan erhverves for et Magento Website, men hvis du skal træffe nogle kloge beslutninger med hensyn til skabeloner, layouts og det samlede omfang af dit websted, for du kan ikke gå på kompromis med smidighed og hastighed.

No comments:

Post a Comment