Sunday, November 27, 2022

Sådan reducerer du omkostningerne til design af e-handelswebsteder uden at gå på kompromis med det væsentlige

I Danmark i 2022-2023 kan den typiske prisplan for webshopdesign ligge på mellem 800 € og 1.000 € eller mere. Det er næsten dobbelt så meget som leveomkostningerne for en enlig person uden en roommate. I betragtning af at så mange e-handelsfirmaer oprettes af studerende eller ansatte på et sparsomt budget, er det forståeligt, at du tøver med at betale hele prisen på en gang.

 

Men betyder det, at du skal sætte din idé på standby, indtil du kan skaffe den slags penge? Man ved aldrig, omkostningerne kan være steget, når du er klar! Så det første skridt i fastlæggelsen af dine planer og omkostninger er at lægge et budget for det, du har brug for lige nu. Her er nogle strategier, der kan være nyttige.

 

Brug Site Builders som Wix, Shopify eller Squarespace til at skabe en prototype

 

Udgifter behøver ikke altid at handle om penge; det kan simpelthen handle om tid. Det kan være meget nemmere at komme i gang med designet af webshoppen, hvis du mestrer det grundlæggende i at bruge en webside builder. Du kan oprette en hel hjemmeside på egen hånd ved hjælp af gratis hjemmesidebygningstjenester som Wix.

 


Dette er dog kun et startpunkt, da den gratis version ikke giver dig et domæne. Dit websted vil se ud som mysite.com/wix uden domæneregistrering. Selv om du i sidste ende skal betale for domænet, kan du reducere omkostningerne ved designprototyperne ved at gøre det selv.

 

Hvis du ikke har budgettet til at bygge en e-handelsbutik, skal du starte fra sociale medier

 

E-handel på sociale medier er processen med at sælge dine produkter og tjenester på sociale medieplatforme som Facebook Market eller ved at oprette en Facebook-butik, en Instagram-butik eller endda en Pinterest-butik. Selv om det kan lyde lidt skræmmende for dem, der ønsker at udvikle et raffineret brand, kan social media eCommerce, når det gøres strategisk, etablere en meningsfuld brand awareness meget hurtigere end et website.

 

Direkte deltagelse i shops på sociale medier kan være en fordel for e-handelsvirksomheder med hensyn til strømlining af salgsprocessen. Brugerne kan handle direkte fra deres feeds, hvilket reducerer den tid, det tager at finde frem til webstedet og gennemføre betalingsprocessen. Du kan begynde med en PayPal-konto, og seriøse kunder ville foretage køb. Det virker for mange virksomheder på sociale medier, så det kan lige så godt virke for din virksomhed. Vær dog konsekvent i din tilgang, og hav en markedsføringsplan for sociale medier på plads for at øge dit brands professionalisme, troværdighed og kvalitet.

Brug færdigbyggede skabeloner og elementer

 

At oprette et websted indebærer ikke længere, at man skal starte fra bunden. For at skære ned på udviklingsomkostningerne kan du hyre en webshop-udvikler til at arbejde med færdiglavede webside-temaer. Alt du skal gøre er at vælge den skabelon, som du mener er bedst for din virksomhed, og begynde at indtaste dit websteds indhold i den. Du kan også kontakte online shops, der tilbyder hjemmesideskabelonpakker som pakker sammen med yderligere hjemmesideudviklingstjenester via cloudbaseret software, et værktøj eller en platform.

Ansættelse af de rigtige fagfolk på det rigtige tidspunkt

 

Selv om det kan være den mest omkostningseffektive løsning at gøre det selv, skal du ikke gøre det til en vane. Hvis du ikke søger hjælp fra en professionel på det rette tidspunkt, kan det resultere i tab af muligheder. Da du ikke er professionel, kan dit arbejde virke amatøragtigt, eller det kan optage så meget af din tid, at det fører til efterslæb i væksten af din virksomhed.

 

Vær ikke bange for at samarbejde med et webbureau eller et professionelt udviklingsteam, der tilbyder fleksible ansættelsesmodeller. Mens det kan være dyrt at ansætte folk på stedet i det lange løb, er outsourcing normalt den mest omkostningseffektive metode til at få tingene gjort på et budget, fordi du kun skal betale for tjenesten og ikke for ekstra udstyr, hardware, software eller andre af de udgifter, som et internt team har.

Monday, November 7, 2022

Navigation Design Essentials for onlinebutikker og hvorfor du bør bekymre dig

Navigationsdesign er et nøgleelement for ethvert webstedsdesign, fordi det har indflydelse på brugeroplevelsen. Når det drejer sig om e-handelswebsteder, er navigationen imidlertid mere en konverteringsfaktor, der hjælper kunderne med at forstå særlige tilbud og rabatter, som kan få dem til at købe noget. Hvis du er jævnaldrende til at give din e-handelsbutik et professionelt og konverteringsfokuseret design, giver denne blog dig et forspring med de mest funktionelle navigationselementer.

 

Navigationsdesign af webshops: Sigt efter hurtig levering af information og løsninger

 

Websteddesign til e-handelsbutikker er en smule anderledes end almindelige forretningssider, da der typisk er brug for flere call-to-action-knapper, produktfunktioner, kampagner og sliders, bannere og lignende indhold, der skaber mere bounce.

 

Nøglen er at organisere det hele i det mest enkle layout, der ikke giver plads til forvirring eller desorientering eller til at klikke på noget ved en fejltagelse. For at reformere informationsarkitekturen i voksende webshops skal webshoppens grænseflade strømline kundens browsingrejse på en brugervenlig måde.

 

Den skal hjælpe alle besøgende med forskellige evner til at finde det, de har brug for, hurtigt og uden for mange klik. For størstedelen af sin del er en veludformet webstedsmenu. En enkel indholdsstruktur og en passende mærkning er alle vigtige elementer i en klar navigation.

 


Brug Breadcrumbs til hierarkisk navigation i store produktkataloger

 

Det er i orden, at du startede dit website med en menu med en enkelt stribe, men når dit website vokser, bør du overveje at opgradere designet med en mere strømlinet navigation. For større informationshubs og produktkataloger hjælper brødkrummer brugerne med hurtigt at forstå forholdet mellem deres placering på en side (som f.eks. en produktside) og sider på højere niveau.

 

Disse hierarkiske navigationslinks vises øverst på en side, f.eks. en kategoriside, og giver henvisninger til de underkategorier, der fører til den side, brugeren er i gang med at se. Desuden giver brødkrummer også værdifulde ledetråde til webcrawlere til at overvåge webstedsstrukturen og i sidste ende føre til bedre resultater på søgerangeringerne. Det bedste er, at disse små elementer ikke tilføjer for meget til din samlede pris for webshopdesign, men faktisk kan hjælpe dig med at få flere konverteringer.

 

Opret flere underkategorier for at strømline produktmenuen 

 

Organiser dine produkter i underkategorier for at vise den nøjagtige liste af produkter til kunden, så de kan gå direkte til forretningen. Hvis din webshop f.eks. har over 100 sko, og hver side indeholder 10 sko, kan det overvælde de faktiske købere at tjekke dem alle ud.

 

Opret specifikke kategorier, der leder kunderne om, hvad de kan forvente fra hver enkelt webside, i stedet for at inkludere for mange links i hovedmenuen eller have en enkelt menu, der dækker alle produkttyper, hvilket efterlader slutbrugeren til manuelt at gennemgå produkterne for at finde deres match.

 

Det ville være et mirakel at have en bruger, der ville være villig til manuelt at søge gennem links i webstedsmenuen og i sidste ende foretage et køb. Det er der ingen, der gør, medmindre og indtil produktet er af en sådan art, at forbrugerne vil gøre alt for at erhverve det.

 

Den bedste anbefaling er at reducere størrelsen af hovedmenuen til mindre end 10 links og at have yderligere links på interne sider. Hvis du har mere end syv links at inkludere, kan du bruge en megamenu eller en lodret menu, hvor hovedindstillingstitlerne tjener som overskrifter for linkgrupperne.