Monday, June 27, 2022

Essentials Magento Webshop Design Dynamics

Magento er go-to e-handelsplatformen for virksomheder i vækst. Men det er også ret dyrt og komplekst fra udviklers perspektiv. Mens der er flere gør-det-selv-websteder som Shopify og Squarespace, forbeholder Magento sig som den mest robuste og kraftfulde e-handelsplatform, der understøtter det bredeste udvalg af funktioner, hastighed og, med de nye versioner, endda sikkerhed.

 

Mens Magento Webshop Development tidligere primært blev valgt af virksomheder med et betydeligt budget og en langsigtet plan, er de efter Adobe Commerce-opkøbet kommet med nye teknologier for at imødekomme små virksomheder og startups mere realistisk.

Magento Webshop Design vedtager en modulær, stabelbar strategi

 

Webshops efterspørger skalerbare rammer, der kan understøtte et voksende produktkatalog samt hurtigt skiftende kundebehov og -vaner.

 

Magento 2's modulære softwarearkitektur imødekommer disse behov med en større matrix af tilpasningsevne og udvidelsesmuligheder. Uanset om det er det headless CMS, der giver mulighed for mere uafhængig designdynamik eller den siled arkitektur, der gør webstedssøgning lettere for brugerne, er det hele en del af det modulære, stabelbare design. Den er enkel, men utrolig kraftfuld.

 

Pre-Made vs Custom: Magento Webshop Temaer og skabeloner

 

Den hjemmesideskabelon, du vælger, bestemmer en masse applikationer til din Magento eCommerce-rejse. Det er ret nemt at starte med et færdiglavet tema. Der er masser af open source-produkter tilgængelige i Magento Theme-butikken. Men at oprette dit eget tema eller skabelon har større fordele.

 

Magento-temaer indeholder i de fleste tilfælde ekstremt generiske SEO-elementer, såsom ingen mikrodata. Desuden kan selv de mest berigede og smukke skabeloner have hastighedsproblemer og en række ukendte fejl, der kan have brug for konstant opmærksomhed.

 

Skræddersyede skabeloner fra bunden ville komme forberedt med den mest selvforsynende kompatibilitet til SEO og leve op til hastighedsgrænsen på 3 sekunders oppetid, plus at ydeevnen kan være uovertruffen. Men det eneste er, at tilpasset design er ret dyrt og kræver store kapitalinvesteringer.

 


Tjek altid efter SSL-certifikat, når du får webhosting - nogle gange skal du få det separat

 

Fordi du tillader økonomiske transaktioner på dit websted, skal du gøre din webshop så sikker som muligt, og det begynder med et Secure Sockets Layer (SSL) certifikat.

 

Et SSL-certifikat er en kryptografisk websikkerhedsstandard, der er designet til at gøre websteder sikrere ved at autentificere, kryptere og dekryptere data, der transmitteres over internettet fra webstedet. De fleste hostingfirmaer udsteder dette certifikat som standard, men tjek det altid. Køb aldrig hosting med nogen forudfattede meninger.

 

Køb hostingcertifikatet, hvis din hostingplan har en. Der er forskellige niveauer af SSL-certifikater, hvor Extended Validation Certificates (EV-certifikater) er det højeste niveau. Dette er sikkerhedsstandarden, der gør URL'en grøn.

 

Gør webstedssøgning lettere ved at inkorporere Magentos Big Data-struktur

 

Hvis du bygger en hurtigt voksende butik med mere end 5000 produkter, kan du bedre udnytte Magento Silo-strukturen. Det giver dig fordelen ved strukturerede data, hvilket gør det nemmere for dine kunder at søge, filtrere eller vælge produkter kun ved hjælp af mulighederne fra et navigationspanel.

Monday, June 6, 2022

Vil du samarbejde med et digitalt marketingbureau? Overvej disse 3 ting

Når det er tid til at implementere en større dimension af Digital Marketing Strategy, står organisationer ofte over for udfordringer med at beslutte, om de vil ansætte et internt marketingteam eller overdrage opgaven til et Digital Marketing Bureau.

 

In-house teams bringer en følelse af fortrolighed med en mere centraliseret og omkostningskompetent tilgang til en virksomheds kernekapaciteter, visioner og mål. Men der er ofte en begrænsning af viden og mangel på tilpasningsevne, som kan holde en virksomhed tilbage fra at opnå sit fulde potentiale på konkurrenceprægede markeder.

 

Små og mellemstore virksomheder og endda startups søger i stigende grad at samarbejde med digitale marketingbureauer i Danmark for at forbedre den faglige kapacitet og samtidig reducere arbejdsbyrden. Hvis du vælger at gå med mulighed nummer to, er her 3 overvejelser til at slå kunsten ud af at vælge den rigtige professionelle.

Start med dine mål, og gør det til en prioritet

Selvom det er indlysende, at enhver virksomhed har brug for en bedre digital marketingstrategi på et tidspunkt, er køreplanen og implementeringsmetoden forskellig.

Inden du investerer i en tjeneste, skal du som virksomhedsejer tale med fagfolk og overveje din virksomheds mål. Lær, hvordan du matcher marketingstrategier til en virksomheds overordnede strategi.

 

Etabler et arbejdsforhold med det eller de fagfolk, du vælger. At shortliste nogle få firmaer og møde flere personer fra forskellige niveauer inden for samme virksomhed er et fantastisk sted at starte.

Tag et SEO-bureaus portefølje alvorligt

Betragt bureauets baggrund og alder som en drivkraft til at vurdere vægten af ​​virksomhedens portefølje. Unge og dynamiske virksomheder tilføjer ofte nye ideer og metoder til deres porteføljer. I mellemtiden kan virksomheder med årtiers erfaring bringe mere omkostningsfølsomme pakker og old-school funktioner til de mest værdifulde løsninger. Bestem, hvordan bureauets ekspertise og arbejdsmønster stemmer overens med din arbejdskultur.

Analyser det Digital Marketing Bureau som en Stalker

 

Hvordan det digitale marketingbureau håndterer dit projekt og de skiftende paradigmer er den vigtigste service, du betaler for. Her er nogle analytiske punkter, der er værd at overveje:

 


Site: Brugervenligheden af ​​siderne bør være optimeret til mobile enheder såsom tablets og smartphones.

 

Sociale netværk: Er bureauet i stand til at håndtere sine følgere? Laver de kvalitetsindlæg med billeder og videoer?

 

Blog: Har bureauet infografik, e-bøger, webinarer osv. i deres blogindlæg?

SEO: Tjek placeringen af ​​nogle af blogindlæggene ved at søge efter relevante søgeord. Analyser brugen af ​​søgeord og andre faktorer, der potentielt kan påvirke søgemaskinernes placeringer.

 

Hør, hvad tidligere kunder har at sige om bureauet

 

Det er lige så vigtigt at overveje et bureaus kundekreds. Selvfølgelig er det imponerende at have nogle store navne i din portefølje, men det betyder ikke, at du skal forsømme nogle af de mindre kendte.

 

Hvad der er vigtigere, er den slags arbejde, som agenturet tidligere har udført, og deres resultater til dato. Ikke at have kunder relateret til din virksomhed er måske ikke en stor sag, men hvis et sådant navn optræder på listen over kunder, kan du være sikker på, at dit SEO-bureau vil have en rimelig forståelse af dine behov samt mulighederne for at hjælpe dig med samme.

Beslut dig for at samarbejde med dit valgte digitale marketingbureau

Alt sagt og gjort, så skal du også redegøre for, hvor meget du er villig til at investere i dette projekt. Det er dog ikke tilrådeligt at hyre det billigste bureau, medmindre du er okay med et kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt at sammenligne omkostninger og fordele for forskellige bureauer, før den endelige beslutning træffes.