Monday, November 8, 2021

Break Down af Cross-Platform App Udvikling Pris I 2021

Når det kommer til mobilapplikationer, er apps på tværs af platforme de mest omfattende og praktiske teknologier at have. Alligevel dominerer native apps markedet for mobilapps i verden, især Android Native Apps. En af de primære årsager til, at kunder holder sig til native apps, er omkostningseffektivitet. Men hvis de havde råd til apps på tværs af platforme, ville de vælge det frem for Native Apps af indlysende årsager. Nu er mobile teknologier tilbøjelige til hurtig vækst og udvikling. Hvad der var uoverkommeligt i går, kunne have betydelige nye muligheder for at gøre det mere tilgængeligt, hvis ikke billigt for små virksomheder. Så her er et fornyet indblik i omkostningerne ved at bygge en applikation på tværs af platforme efter 2021, og hvordan det kommer til at være.

 

Mobile Apps på tværs af platforme i 2021 - teknologier, ideer og innovation

 

Cross-Platform applikationer har været der i årevis, men de fleste af brugerne er finansielt stærke virksomheder. Ifølge Pincreate app udviklingKøbenhavn er omkostningerne måske blandt de primære bekymringer, grunden til en virksomhed vælger Native Apps har også andre faktorer, som ikke kun handler om tilgængelighed, det handler også om nytte. Det faktum, at omkring 85 % af de globale smartphonebrugere Android-enheder, mens iOS-enheder, der tegner sig for små 14 % eller 15 %.

 

For at, strømline en omkostning, er den første ting at strømline applikationsbehovene og værktøjsstablerne. Så her er et layout af mulighederne.

 


Det første, der kommer til at tænke på, er Facebooks React Native-teknologi, der voksede frem på App-udviklings markedet i 2018, og så var der den tætte konkurrence fra Googles Flutter i 2019. Mens begge disse rammer har været der et stykke tid, blev de fremtrædende væsentligt for deres evne til at arbejde med en enkelt kodebase.

 

Et andet mest omkostningseffektivt værktøj til apps på tværs af platforme i dag er Progressive Web Application (PWA). Dette er ikke en typisk native app, der kan downloades på tværs af platforme. Brugere skal bruge mobile browsere for at få adgang til dem, og på en eller anden måde er der stigende popularitet af denne teknologi, og brugerne har ikke noget imod det, da de kan få den komplette app-lignende oplevelse uden at overveje plads på harddisken.

 

Valg af funktioner

Så hvad er de generelle funktioner, som enhver mobilapplikation skal have?

Selvfølgelig er behovene og ideologierne forskellige fra person til person, og hvad forretningen indebærer - e-handel, B2B, information, sundhedspleje, kommunikation ... der er så mange domæner. Men hvert domæne har brug for følgende:

● Skalerbart design

● Hastighed

● Feedbacksektioner

● Sikkerhed

● Opdateringer

 

Nu er der funktioner som push-meddelelser, køb i app, promovering af foto og video, indkøbskurv – ikke alle mobilapps har brug for disse ting.

Hvad skal man betale en professionel eller et bureau

Prisen har 4 hovedkategorier - Framework, UI/UX Design, Udvikling og Implementering, inklusive test og efterudviklings vedligeholdelse. Alle disse ting kan udføres af et team af freelance-professionelle - eller du kan hyre et App-udviklingsfirma, der yderligere kan nedbryde projektet som følgende:

 

● Teamleder/ projektleder

● Designer

● Indholdsstrateg

● Programmer/ Softwareingeniør

● Tester

Du kan se op til en prisstruktur, der starter fra $10.000, som kan niveau op til $150.000 baseret på dine behov.

Mobilapplikationer på tværs af platforme er funktionelle på de nuværende markeder for at have en allestedsnærværende udbredelse og udnytte ens fulde potentiale over for kunder og brugere. Det er fantastiske investeringer, men når du er i gang, så overvej altid forholdet mellem, hvor meget du investerer, og hvor mange konverteringer du genererer fra Apple- og Windows-brugere - hele pointen!

No comments:

Post a Comment