Monday, January 23, 2023

Sådan reducerer du omkostningerne ved udvikling af webbutikker ved hjælp af WordPress

 I 2023 kan du oprette et fuldt funktionelt WordPress-websted til dig selv, mens du holder dine udgifter nede. Mens WooCommerce har været en nivellerende faktor i lang tid, har fremkomsten af webside builders som Elementor gjort det endnu enklere og mere overkommeligt for virksomheder over hele verden at designe og udvikle et fuldt funktionelt og omkostningseffektivt e-handelswebsite. 

Denne blog giver dig en idé om de bedste værktøjer, tjenester og en praktisk opdeling af omkostningerne ved at designe en fuldt udstyret webshop-løsning på WordPress-platformen


Kom godt i gang: Du kan installere WordPress gratis 


WordPress er stadig en af de mest produktive platforme til e-handelsudvikling, der leverer ressourcer, plugins, markedsføringsstrategier og designværktøjer til en lang række e-handelsudviklingsprojekter. Det faktum, at WordPress er open source og gratis, er dets bedste egenskab.

For at komme i gang skal du dog have et navn og en hostingpakke. Med et begrænset lager og beskedne mål kan du heldigvis klare dig med billig delt hosting på entry-level-niveau, hvis du lige er begyndt. 

Baseret på dine behov er nogle af de mest substantielle hostingudbydere at vælge imellem bl.a. følgende: 


    - Bedste delte hostingplaner til WordPress 

    - NameCheap

    - Bluehost

    - InMotion

    - Site Ground

    - Dream Host 

    - Kinsta 


Ved at opgradere din hostingplan efterhånden som dine behov ændrer sig, kan du imødekomme kravene fra din voksende butik. På den anden side kræver store e-handelsbutikker en højtydende webserver. Den administrerede hosting kan være en livredder for webbutiksejere, der ikke har særlig stor viden om WordPress CMS, servere og alle de andre tekniske ting, der er nødvendige for at vedligeholde et websted.


    - Bedste administrerede hostingplaner til WordPress 

    - Hostinger 

    - Cloudways 

    - Green Geeks 

    - SiteGround Administreret hostingplan

    - NameCheap Administreret Hosting Plan 


Selv store virksomheder med store markedsføringsbudgetter søger at skære ned på omkostningerne til udvikling af hjemmesider og anvender WordPress for at holde tingene enkle og samtidig levere langvarig kvalitet. For at drive dit websted skal du dog vælge den rette hostingpakke. 


Selvom der findes mange billige løsninger, er det vigtigt at huske, at den rigtige webhostingplan med succes kan forbedre webtrafikken, hvilket er en fordel for din virksomhed. Vælg hvad der er overkommeligt, men vælg ikke blot efter "hvad der er billigst"-konceptet. Ved at vælge den bedste hostingmulighed kan du begynde at tjene penge på dit websted og samtidig få det til at vokse.



Konsultation af et WordPress-webbureau for at tilføje premium e-handelsudvidelser og -funktioner 


Godt, at du med succes har lanceret et websted med minimale omkostninger, idet du for det meste går DIY ved hjælp af Elementor WordPress page builder og selvuddanner dig om WooCommerce. 

Din eStore's udgifter stiger, efterhånden som kravene bliver mere komplekse. Dette gælder for betalingsintegration, forbedret digital markedsføring, UX-design, lagerstyring og webstedsanalyser. 

En almindelig indtægtsskabende strategi, der anvendes af de fleste WordPress e-handels-plugins, er at tilbyde den grundlæggende funktionalitet gratis og samtidig opkræve ekstra betaling for funktioner, der forbedrer din onlinebutik. Det er her, at du skal opgradere til "Pro"-versionerne. Tabellen nedenfor viser nogle anbefalinger til at opgradere dit websted:

Du kan gøre overgangene mere værdifulde ved at rådføre dig personligt med eksperterne på et WordPress Bureau. Hvorfor? Fordi beslutninger på avanceret niveau har en høj risiko for at resultere i fejl, der kan blive dyre. Så at bruge nogle gange kan være en bedre måde at spare på. 


Reducer WordPress e-handelsudviklingsomkostningerne med ekspertvejledning 


Nu hvor du er klar med den rigtige form for hosting og plugins til din WordPress eCommerce butik, er det måske ikke den mest omkostningseffektive beslutning at administrere webstedet på egen hånd. 

Og omkostninger skal her betyde penge og tid, da vi alle ved, at for enhver virksomhed er tid penge. 


Når du er ved at komme i slutningen af en e-handelsbutik med høj trafik bygget på WordPress, der har hundredvis af sider og tusindvis af besøgende hver dag, er det på tide at få en professionel plan for vedligeholdelse af webstedet, der også effektivt vil styre dine omkostninger.  Derfor er den bedste fremgangsmåde at ansætte kvalificerede specialister i vedligeholdelse af hjemmesider og uddelegere vedligeholdelsen af hele webstedet til dem.