Monday, October 17, 2022

Ting, du ikke vidste, du kunne gøre ved dit WordPress-websted

 I 2022 vil WordPress være drivkraft for omkring halvdelen af alle websteder på internettet, hvilket gør det til et af de mest populære indholdsstyringssystemer. Et par kendte WordPress-brugere er CNN, TED, Disney og Det Hvide Hus.


Det bedste aspekt er, at dette sker i et open source-miljø, som i stor stil også involverer din lille blog. Men ved du, hvordan du kan opnå meget mere med en simpel WordPress-blog eller -website? 


Et førende WordPress webbureau i København har samlet nogle ukendte hjælpeprogrammer i WordPress, som alle kan bruge uden at bruge overdrevent mange penge, tid eller ressourcer, og endda uden kendskab til kodning.


Tilføj en social netværksplatform til dit WordPress-websted gratis 


Hvis du har et selvhostet WordPress.org-websted, kan du bruge BuddyPress-plugin'et til at tilføje et socialt netværk til det. BuddyPress integreres smukt, er ganske tilpasningsdygtigt og fungerer præcis som ethvert andet WordPress-plugin. 


Tilføjelse af en social netværksplatform til dit websted er en fantastisk måde at interagere med et nichepublikum eller en bestemt brugergruppe eller at udveksle eller evaluere dine tjenester eller produkter til en bestemt sag. Det kan være en fantastisk måde at bringe dit brand eller dine mål tættere på dine kunder eller ligesindede og få alle fordelene ved at netværke som et fællesskab.



Integrer dit WordPress-websted med Google Search Console 


Tilføjelse af dit WordPress-websted til Google Search Console er et af de mest afgørende skridt i søgemaskineoptimering (SEO). Denne enkelte integration kan give dig mulighed for at overvåge og kontrollere en række forskellige søgningsranglistefaktorer fra ét sted. Find flere relevante søgeord, få et nærmere overblik over indekseringen af dit websted, lokalisér eventuelle uregelmæssige statistikker om webcrawling eller overvåg interne linkstrukturer og hvordan eksterne links fungerer for dit websted. Alt kan hjælpe med at opbygge en mere konsistent og progressiv SEO-præstation. 


Tilføj en webshop til dit WordPress erhvervswebsted 


Er du en b2b- eller b2c-virksomhed, der ønsker at introducere et nyt sortiment af produkter, som du gerne vil sælge online? Du kan gøre det gennem dit eksisterende WordPress-websted! 


Dit nuværende WordPress-websted kan nemt omdannes til en webshop. Eller du kan bruge en "shop"-sektion, mens du beholder dit websted som det er. WooCommerce plugin'et får det hele til at fungere og kan downloades gratis.


Du kan faktisk bygge et e-handelswebsted gratis ved hjælp af WooCommerce-plugin'et ved at kombinere det med et udvalg af gratis forudbyggede WP-temaer og plugins, der vil fungere som din produktside, indkøbskurv og betalingsgateway i ét. 


Du kan også bruge plugins som Divi eller Elementor til at konstruere din ideelle webshop, hvis du har nul erfaring med kodning. Ved blot at trække og slippe alle de nødvendige komponenter kan de sættes på plads. Selv med professionel hjælp er det betydeligt billigere at opbygge en Divi- eller Elementor-butik end at bygge et tilpasset e-handelswebsted.


Spor alle problemer på dit WordPress-websted med en enkelt grænseflade og komplet kvalitetskontrol 


Gør dit websted til et kraftcenter for kvalitetskontrol ved at bruge Quality Control-temaet. Med forbedret alt, kan dette værktøj maksimere potentialet af WordPress-webstedet. Brugere kan generere billetter, tildele milepæle, kategorier og statusser og endda oprette specifikke tags for at strømline problemerne og løse dem hurtigt.