Monday, August 1, 2022

Den bedste webshop-løsning i 2022 til at få mest muligt ud af et begrænset budget

 Lad os starte med det indlysende faktum: Selv om du ikke har brug for et stort budget for at lancere et e-handelswebsted, har du brug for et stabilt budget til at drive det. Derfor behøver du ikke at bruge mange penge i de indledende faser af udviklingen af dit websted.

I dag er der flere måder at sænke omkostningerne ved at designe, udvikle og promovere et websted på. Dette er en ligefrem guide, der kan hjælpe dig med at lancere din onlinebutik uden at bruge for mange penge, tid eller kræfter.

Den gennemsnitlige pris for webshopdesign i Danmark i 2022-23

Bortset fra domæne og hosting kan priserne for webdesign og -udvikling starte fra 750-1.000 kr. i Danmark. Men omkostningerne ændrer sig hele tiden, især når der er nye og innovative webshop builder værktøjer og teknologier til rådighed, som skærer udviklingsomkostningerne ned i små bidder.

Platforme som WordPress, Shopify og Squarespace tilbyder masser af indbyggede funktioner, der gør det muligt for ejere af hjemmesider at begrænse mange udviklingsomkostninger og skabe responsive og SEO-optimerede hjemmesider fra bunden. Men vær forsigtig, når du vælger dit websted.

➔ Shopify

Shopify er blevet en af verdens mest populære platforme til opbygning af hjemmesider for små virksomheder med over 3.740.000 hjemmesider, der allerede kører på internettet. Shopify-platformen er designet specielt til onlinebutikker og er målrettet små virksomheder, der ønsker at finde fodfæste på de globale markeder.


Det bedste ved Shopify er, at det sparer på kodning og programmering, komplet med hosting, hvilket sparer dig for ekstra gebyrer. En komplet pakke leveres med masser af indbyggede funktioner til at oprette og tilpasse dit websted fra bunden og tilbyde global forsendelse til en meget overkommelig pris. Shopify's basisplaner starter ved 29 dollars om måneden. Men husk, at dette er en lukket kildekodeplatform, der giver begrænset adgang til kildekoden.

➔ WordPress/WooCommerce


WooCommerce er den førende e-handelsplatform, der gør tingene lettere for alle. Plugins med åben kildekode og tilpassede skabeloner og temaer giver webdesignere mere fleksibilitet til en lavere pris. Men nogle gange kan man miste overblikket over de mange plugins, som man har brug for, og dem man ønsker. 



WordPress har to nye webside builders, Elementor og Divi, der har fantastiske designfunktioner til reklamebannere og salgsfremmende indhold, som også kan skære dine grafiske designomkostninger ned. Talrige plugins gør dit websted mere funktionsrigt, men samtidig kan de gøre dit websted langsommere.

➔ Squarespace og Wix


Både Squarespace og Wix er nymoderne webside builders, der tilbyder WYSIWYG-websidedesign med en træk-og-slip-funktion, hvilket gør udviklingsomkostningerne meget billigere. Men sammenlignet med det enorme omfang af WooCommerce eller Shopify er de begge nyttige til enkle og enkeltprodukts e-handelswebsteder eller individuelle websteder med bookingmuligheder osv.


Moralen i historien er, at webshop-platforme ikke er ens. Kernefunktionerne i hver af platformene gavner ofte specifikke kunder lidt mere end andre. Så giv det din opmærksomhed at vælge hjemmesideplatform klogt. Så er du halvvejs igennem en bedre løsning.

Vælg omkostningseffektiv skalerbarhed frem for billige værktøjer

Når du er klar med den ideelle platform, der er beregnet til overkommelig webudvikling, sparer det dig ikke kun penge, men også en masse tid, kræfter og brainstorming.

Hvis du allerede vælger platforme som Squarespace, Wix eller Elementor, kan du få masser af designværktøjer indbygget. Så du kan begrænse omkostningerne til design.

Overvej at vælge elementer, der er SEO-optimerede, så dit websted er klar til søgemaskinerne fra bunden.

Du har ikke brug for tonsvis af værktøjer eller aktiver for at oprette dit websted. Vælg de centrale elementer, der vil forbedre din kundeoplevelse, webstedets sikkerhed og on-brand-designet på lang sigt.

Den bedste løsning til webdesign for små budgetter

Start med at sætte små mål og budgettere klogt. Gratis hjemmesidedesignpakker, der tilbydes af Wix, er en god måde at begynde at lave prototyper af dit hjemmesidedesign på, før du overhovedet køber domænet! Det eneste, du skal betale for, er din internet- og elregning.

Når du er klar til at lancere dit websted, kan du tage kontakt til et professionelt webbureau for at finde den mest omkostningseffektive køreplan til at styre dine webudviklingsomkostninger klogt.

Den mest centrale udgift, som du skal overveje, er din SEO og markedsføring på sociale medier, fordi det er her, dit websted får de maksimale leads og konverteringer. Fordel dine omkostninger strategisk med pay-as-you-go omkostninger for at holde tingene under kontrol.

Med disse enkle tricks kan du ikke blot spare klogt, men også være forberedt med et konsekvent budget til at fortsætte med at forbedre din digitale tilstedeværelse. Husk, at det kan virke som en passiv indkomst at oprette en e-handelsvirksomhed, men at drive et websted kræver tid, tålmodighed, forskning og brugbare strategier. Så hold dig fokuseret og bevidst.